Den sociale kvalitetsdatabase

Velkommen til Den Sociale Kvalitetsdatabase

Den Sociale Kvalitetsdatabase er med udgangen af juni måned lukket ned.

Lukningen skyldes, at aftalen om drift af Kvalitetsdatabasen udløb med udgangen af 2011, i forbindelse med at kontrakten ikke blev forlænget. Årsagen er, at Socialpædagogernes Landsforbund gennem de sidste par år har arbejdet med opbygningen af Socialpædagogernes Vidensbank – hvor de projekter, der er i Kvalitetsdatabasen indarbejdes og hvor også fremtidige projekter kan indberettes.

Socialpædagogernes Vidensbank kan findes på www.slvidensbank.dk hvor der pt. er over 400 faglige artikler fokuseret på Børn og Unge, Voksne og Socialpædagoger.

Den Sociale Kvalitetsdatabase takker for de mange bidrag gennem årene.

Tak for nu!

Reklame for en god ven.

Jeg vil her med tillade mig og reklamer for min rigtige gode ven.  Han har lige åbnet et nyt vinduespudser firma, efter at have arbejdet for det samme firma i 5 år. Efter at have opbygget sin erfaring inde for vinduespudsning i flere år, har han nu besluttet sig og starte sit eget op.

I vinduespudser branchen er der hård konkurrence om kunderne. De etableret vinduespudser har nok kunder, og de nye er de sultne og derfor kan de tilbyde en rigtig god service. En del vinduespudser tørre ikke bundstykket efter sig. Det er nogle af disse ting vindues-service.dk vil ændre på. Da han ved hvor irreterende det er at komme hjem til rene vinduer, men beskidte bundstykker, hvor vandet er tørret ind og har efterladt striber. Vinduespudser ringsted vil gøre sit for at altid og lever et godt resultat, og det inkluder også og tørre lister og bundstykker af, så du altid kommer hjem til et ordentligt resultat.

Vi ved  også at det er en tillidsag at have en vinduespudser, derfor vil vi gøre det bedste for at yde en god service og holde en tæt kontakt til kunderne, og da han er ene mand, er du sikker på det altid er den samme, og derfor kan i opbygge et godt tillidsforhold til hinanden, det er jo en fremmed mand man lukker ind i  sit hjem. Men det skal ikke være en hindring.

Hvor tit du vil have pudset din vinduer synes jeg du skal tage en dialog med vinduespudsning ringsted om, han vil komme med sin anbefaling, da der kan være mange forhold der spiller ind. Det kan være om man bor ud til strand eller mark osv. Alle disse forhold kan gøre at man skal have pudset ofter end normalt.

Kundegrundlag vil hovedsageligt være private, men erhvervskunder vil også blive taget ind, ingen opgaver er små eller store. han har ekspertisen ved det store opgaver, og kan altid være behjælpelig med den rette løsning. Mange folk ved ikke hvor billig en vinduespudser er, tag kontakt og du vil opdage at det er meget billeger end forventet. Et lille et plansparcel hus vil koste omkring 150 for udvendig vinduespudsning, nogle er endda billiger. Men der er mange ting der spiller ind, så derfor vil jeg anbefale at du tager kontakt til ham og evt spørg ind til pris. Hans mål er ikke og være den billigeste på markedet, men den bedste vinduespudser i dit lokalområde. Da hans virksomhed kommer til og fokuser på lokalt. Det er med til og gøre den tætte kontakt endnu bedre.

Hvorfor skal man så bruge en vinduespudser tænker du. Det kan der være flere grunde til. Nogle orker det bare ikke selv, andre er måske for gamle til og gravle rundt på stiger osv. Og derfor have behov for hjælp. Andre har alt for mange vinduer og kan sagtens bruge en hel dag på at pudse vinduer, der for lejer man så en vinduespudser til og tage det hårde arbejde, så kunne man bruge sin tid på noget meget bedre.

Her sommerperioden er vi i vinduespudsernes højsæson, det kan værre svært og finde en der har tid til og tage flere kuder ind, da alle har travlt. Da han er nystartet, er du garanteret at der altid vil være tid til dig, så du også kan få rene vinduer. Rene vinduer er altid dejligt, især vis man er vant til og se ud af beskidte vinduer som ikke er blevet pudset længe.

Så hvad venter du på. Besøg vindues-service.dk og for et rigtigt godt sommer tilbud på din vinduespudsning ringsted. Der er ingen grund til og vente. Bestiller du en vinduespudsning fra vores side får du endda en gratis indvendig vinduespudsning med første gang. Det tilbud kan da ikke blive bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>