Historie

En lille historie fra et specielt bosted for unge børn under 15 år. Vi skulle have besøg af en vinduespudser i vores institution, og vi tænkte på at udnytte dette til og involver vores unge i det. Så vi fik en god snak med vores faste vinduespudser i næstved, og aftalte med ham at det ville hjælpe lidt på nogle af børnenes humør. Det gik han glad med til. Men han forlangte at det kun skulle være børn der var interesseret i at være med. Så vi aftalte at vi ville spørge de forskellige til aftensmad.

Aftensmaden var klar vi fik hygget os som vil plejede, og så tog vi emnet op, nogle var interesseret ander var ikke. Men vi kom da op på 7 stykker som gerne ville være med i projektet og lavede en aftale om at mødes på stedet kl 8 om morgenen og så køre sammen ind til Næstved, og der kunne vi så mødes med vinduespudseren.

Kl 08.30 til aftalt tid, mødes vi med vinduespudseren og vi får en lille snak om opgaven. Han fortæller os at han har den rette opgave som vi kan hjælpe med det var en stor bygning hvor det var aftalt med ejeren at det er ok at vi alle er med, da de også synes projektet er godt. Så vi køre ud til virksomheden i Næstved. Vi starter med at han fortæller os lidt om hvordan man bruger udstyret og hvad man skal passe på med så man ikke laver ridser på vinduerne, da det jo er vigtigt at kunden ikke skal fortryde at han gav os lov.

Vi går i gang med at vaske vinduerne ind, og vinduespudseren begynder så og lære os på skift hvordan man bruger en skraber. Det var lidt svært i starten men der gik hurtigt teknik i det, og vi er faktisk overrasket over hvor hurtigt vi lærte og styre sådan en skraber. Dagen gik og vi havde fået en rigtig hyggelig dag ud af det. Da vi kom hjem igen snakkede de unge om det hele dagen. Så alt i alt har det været en genial dag, og det har virkelig hjulpet på humøret hos de forskellige.

Vi vil gerne takke vinduespudsning Næstved for den store indsat med at lære os og pudse vinduer og for en dejlig aften.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>