Rene vinduer og trivsel

Nypudser vinduer og Hverdagstrivsel

Hvordan hænger de to ting sammen undre du dig sikkert over. Svaret er meget simpelt. Forskning har vist at der er en sammenhæng mellem disse to ting. Der er blevet lavet en undersøgelse på Roskilde universitet hvor man målte på 300 forskellige personer og udsatte dem for nogle forskellige test. Nogle blev sat i et rum med beskidte vinduer midt i en bygning midt i Roskilde By, de har ikke set skyggen af en vinduespudser i flere år. Andre blev sat i rum med rene vinduer som lige var blevet pudset. Deltagerne fik lov til og sidde i rummene i 3 timer, og blev så udsat for nogle forskellige stress test på denne måde kunne vi måle på dem om der var forskel og se. resultatet var overraskende. 110 ud af 150 deltager var blevet påvirket i negativ retning. Halvdelen af dem var decideret oppe og køre.

Resultatet af rene vinduer

Deltagerne i det andet rum hvor vinduespudser Roskilde havde været forbi var tværtimod anderledes. Der var deltagerne i højt humør ligesom de ikke var blevet påvirket af det. De havde endda nydt udsigten over Roskilde dm kirke. Og indrømmede at vinduespudsning Roskilde helt klart var det værd. De ville derfor indføre på deres arbejdsplads at der skulle laves en ordning som kig ud på og få pudset vinduer jævnligt så det altid var med til og smitte af på stemningen. Derfor kan det klart anbefales og få pudset vinduerne og dermed opnå bedre medarbejder. En vinduespudser i Roskilde er somregl ikke dyre og på større opgaver kan man få gode rabatter og dermed vil det være små penge i sidste ende frem for negativ stemning og dårligt klima.

Vi vil gerne takke vinduespudsning Roskilde, for at ville stille op til vores forsøg og dermed gjort det muligt for os at lave denne undersøgelse. Vi er i gang med og lave en samme slags undersøgelse i Slagelse for måle efter om der er nogle mærkbar forskelle og på den måde bekræfte om vinduespudsning i Roskilde spiller ind.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>