Trivsel

trivsel for anbragte børn ved vi er utrolig vigtigt for dem. Vi ved også at pædagogerne ikke altid har tid eller er mand nok til og gøre rent over alt og komme i bund i det. Vi ved også at mange i disse spare tider vælger at spare rengøringen væk. Dette er ikke altid den rette løsning. Flere undersøgelser viser at når der ikke er gjort ordentlig rent på de unges værelser så kan det gøre at de ikke trives godt.

Nogle unge kan have problemer med at holde værelset rent på bo hjemmet, dette kan der være flere grunde til. Nogen har simpelthen ikke lært det hjemme fra, andre har måske psykiske problemer, nogle er nede over at være tvangsflyttet hjemme fra eller nogle helt andre årsager, det er derfor vigtigt for os at yde så god en indsats som overhovedet muligt, vi skal opdage det så tidligt i forløbet som muligt, og hjælpe de unge på rette vej med vores pædagogiske metoder som vi har lært i vores uddannelser, hvis du er uddannet på scsem. Så har du sikkert fået kurset Trivsel.

Skulle situationen komme så langt ud at det er forsent, og værelset sejler som man siger på godt dansk, så er der en samarbejdspartner som tilbyder rengøring i slagelse som vi har lavet en fast aftale med, han dækker hele sydsjælland, og vi har fået forhandlet en god pris på plads. Dem vil vi råde jer til at bruge, sørg for at rengøringsfirmaet kommer i bund og efterfølgende skal i hjælpe den nge med at holde det nede. Det hjælper nogen gange at starter på en frisk hvis man kan sige det sådan.

Hvordan kan man bedst muligt sætte et program sammen. Den letteste måde er at sætte jer sammen tage en snak om problemet og lav en fast aftale om at han eller hun feks om mandagen støvsuger og om onsdagen tørrer støv af, lig en plan og så sørger i for at følge op på den. På den måde hjælper i dem med at holde styr på det, og altid holde det nede på et acceptabelt niveu.  Dette var et indlæg fra en pædagog fra slagelse, som var så sød og skrive et indlæg til os. Vi håber i kan bruge det til noget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>